Σάββατο 10 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ
Για τα παιδιά του Ιράκ και της Παλαιστίνης

Με αντιπολεμική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά του Ιράκ και της Παλαιστίνης, που βιώνουν στην καθημερινότητά τους τη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού, εγκαινιάζει το φετινό Δεκαήμερο Ειρήνης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη ο Δήμος Αγίου Παύλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου (κόμβος Κ7 στην περιφερειακή οδό) αύριο Κυριακή 11 Μάη στις 6 το απόγευμα.

Η αντιπολεμική εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμούς, έκθεση αντιπολεμικής φωτογραφίας και σκίτσου, καθώς και συναυλία αντιπολεμικού τραγουδιού. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται με την επίδοση ενός κουτιού γάλακτος εβαπορέ ή μιας φιάλης Μπεταντίν, με τα οποία θα συμπληρωθεί το φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας που θα αποστείλει ο δήμος στον πολύπαθο λαό του Ιράκ. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγίου Παύλου είναι από τους πρώτους φορείς που προκήρυξαν καμπάνια συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για αποστολή στο λαό του Ιράκ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα εγκαινιαστεί η καμπάνια του δήμου για τη φιλοξενία διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ιούνη (19-20-21/06/03), με τη συγκρότηση εθελοντικής ομάδας υποδοχής και φιλοξενίας διαδηλωτών. Ηδη το θέμα φιλοξενίας διαδηλωτών που θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια στης Συνόδου Κορυφής συζητιέται ευρύτατα από το λαό του δήμου που ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στην έκκληση για φιλοξενία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ