Κυριακή 1 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Τοπική Γραμματεία στην Αθήνα

Την Τετάρτη 4 Ιούνη η σύσκεψη για τη συγκρότησή της

Eurokinissi

Τοπική Γραμματεία και στην Αθήνα, συγκροτεί το ΠΑΜΕ στα πλαίσια της ανάπτυξης και της διεύρυνσής του, αλλά και για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ευθύνες του μπροστά στην όξυνση των εργατικών προβλημάτων. Για το σκοπό αυτό η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ απευθύνεται σε συνδικαλιστές και συνδικάτα σε όλους εκείνους που κατανοούν την ανάγκη ενίσχυσης των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος και τους καλεί να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που οργανώνεται την Τετάρτη 4 Ιούνη. Η σύσκεψη θα γίνει στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Εξηγώντας τη σημασία αυτής της απόφασης, ο Γιώργος Πέρρος σημειώνει ότι στόχος συγκρότησης της Τοπικής Γραμματείας είναι η συγκέντρωση εργατικών δυνάμεων σε επίπεδο Αθήνας, ο καλύτερος συντονισμός και η προετοιμασία τους ώστε οι εργαζόμενοι της πρωτεύουσας να αντιπαλέψουν πιο αποφασιστικά την αντιλαϊκή πολιτική, μια πολιτική που προκαλεί τη φτώχεια, την ανεργία, τις απολύσεις. Θέλουμε να συμβάλουμε - σημειώνει ο συνδικαλιστής - ώστε το ΠΑΜΕ με την ανάπτυξη της δράσης του, να καταξιωθεί στη συνείδηση των εργαζομένων, σαν τον κύριο εκφραστή των συμφερόντων τους και των αναγκών τους. Με στόχους πάλης, που αμφισβητούν τη στρατηγική του κεφαλαίου, την πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΣΥΝ, οικοδομούμε σε στέρεη ταξική βάση την ενότητα της εργατικής τάξης και της συμπαράταξης με τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Επιδιώκουμε και παλεύουμε να συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ νέα σωματεία και συνδικαλιστές, να στρατευτούν στην ταξική γραμμή νέες δυνάμεις ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Στόχος και μέσα από τη συγκρότηση της Τοπικής Γραμματείας να οργανωθεί και να κινητοποιηθεί η εργατική τάξη της Αθήνας, με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και παρεμβάσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική - λαϊκή οικογένεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ