Πέμπτη 19 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
Επιχείρηση φίμωσης του λαϊκού κινήματος

Καταγγέλλει τη δημοτική αρχή η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

Επιχείρηση φίμωσης κάθε φωνής, που καλεί σε αντίσταση στη βάρβαρη - αντιλαϊκή πολιτική του ιμπεριαλισμού, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της υποτακτικής ελληνικής κυβέρνησης, αναπτύσσει ο δήμαρχος Χανίων, με απόφαση του οποίου τα τελευταία 24ωρα συνεργεία του Δήμου επιδίδονται σε "αποκαθήλωση" των πανό του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και της «ΔΡΑΣΗ: Θεσσαλονίκη 2003», που καλούν το λαό να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη ενάντια σε ΕΕ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ καταγγέλλει στο χανιώτικο λαό την αντιδημοκρατική - αυταρχική ενέργεια της δημοτικής αρχής ενάντια στη δράση συνολικότερα του λαϊκού κινήματος. Κι αυτό, όπως τονίζεται, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση συναποφάσισε με τους υπόλοιπους του ΝΑΤΟ τη χρησιμοποίηση της Σούδας ως κέντρου τρομοκρατικών επιχειρήσεων κατά των λαών της περιοχής.

Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, αφού υπογραμμίζει πως κανένα αυταρχικό - αντιδημοκρατικό μέτρο δεν πρόκειται να περιορίσει την πολιτική δράση του ΚΚΕ, καλεί το χανιώτικο λαό και τη νεολαία να δώσουν την πρέπουσα απάντηση: Να ορθώσουν κίνημα αντίστασης ενάντια στις μεθοδεύσεις φίμωσης του λαϊκού κινήματος από τη δημοτική αρχή. Να δυναμώσουν την πάλη τους να κλείσει η βάση της Σούδας, για τη διάλυση του ΝΑΤΟ, για τη δημιουργία της κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου, για ν' αλλάξει συνολικά η κατάσταση υπέρ του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ