Παρασκευή 27 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Περιοδείες σε Πυροσβεστική - Αστυνομία

Περιοδεία στο αστυνομικό Μέγαρο και στον κεντρικό σταθμό της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Γ. Νάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, χτες το πρωί και είχαν συνάντηση με τις Ενώσεις.

Το μέλος της ΚΕ τόνισε ότι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας πληρώνουν και αυτοί με τις οικογένειές τους τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ. Σημείωσε, επίσης, ότι η αγανάκτηση δε φτάνει και πως οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αγωνιστούν για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και υπέρ του ΚΚΕ.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ συναντήθηκαν με το Δ. Νάση, αντιπύραρχο, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και στη συνέχεια μίλησαν με τους εργαζόμενους. Εκτός των άλλων, ο Γ. Νάκης υπογράμμισε ότι χρησιμοποιείται η εποχική απασχόληση για την κάλυψη πάγιων αναγκών, τη στιγμή που υπάρχουν 3.000 κενές οργανικές θέσεις.

Σε συνάντηση που είχε το κλιμάκιο με τον Θ. Ρέκλη, υποστράτηγο και τον Αν. Κατσαρό, αστυνομικό διευθυντή Ιωαννίνων, έγινε αναφορά στους ελέγχους που πραγματοποιούνται για τους μετανάστες. Ο Γ. Νάκης επισήμανε το πρόβλημα που τείνει να δημιουργηθεί από τη μετατροπή των ελέγχων σε αστυνομοκρατία και τρομοκράτηση των πολιτών και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά που παρουσιάζονται στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ