Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στάσεις εργασίας στα αεροδρόμια

Προειδοποιητικές στάσεις εργασίας για την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή κήρυξαν οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια όλης της χώρας, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων από τον περασμένο Δεκέμβρη!

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 4ωρες στάσεις εργασίας την Πέμπτη από τις 5 - 9 π.μ. και από τις 3 - 7 μ.μ. και την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 μ.μ.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας επισημαίνεται πως, παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων του υπουργείου Οικονομικών ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους τα οφειλόμενα δεδουλευμένα από τον περασμένο Δεκέμβρη (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες), που αντιστοιχούν σε 250 εκατομ. δραχμές, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεισφορά της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στην εθνική οικονομία ξεπερνά τα 120 δισεκατομμύρια δραχμές το χρόνο. Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει προγράψει τη διάλυση της υπηρεσίας και την ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων δραστηριοτήτων της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ