Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βήμα διαλόγου με το λαό

Στα πλαίσια της εντατικής προετοιμασίας του ΚΚΕ ενόψει της εκλογικής μάχης, η ΚΕ του Κόμματος δημοσιοποίησε σειρά πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει, με στόχο να συζητηθούν μεγάλα και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το λαό, καθώς και να παρουσιαστεί η συνολική πολιτική πρόταση του Κόμματος. Για το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται τρεις πλατιές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη, 30 Σεπτέμβρη, με θέμα: «Εθνική Αμυνα - Ενοπλες Δυνάμεις», που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ». Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα σύντομων παρεμβάσεων εκ μέρους των προσκαλεσμένων.
  • Τη Δευτέρα, 6 Οκτώβρη, στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» (Λ. Αλεξάνδρας 10) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση για την εκλογική αναμέτρηση και την καλύτερη έκφραση και επιτυχία της συσπείρωσης και της συνεργασίας των ριζοσπαστικών δυνάμεων που προσβλέπουν σε ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού. Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει η ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
  • Τη Δευτέρα, 20 Οκτώβρη, στις 5.30 μ.μ. οπότε και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από τη σκοπιά των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων». Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ