Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γερό αποκούμπι

Αυτή τη φορά περιμένετε κάποια καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ρωτά ο δημοσιογράφος και η απάντηση της Αλ. Παπαρήγα: «Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά και δεν εφησυχάζουμε. Γνωρίζουμε, έχουμε μεγάλη πείρα, μέσα σε ποιες συνθήκες καλείται κάθε φορά ο λαός να ψηφίσει, πόσα εμπόδια έχει να υπερπηδήσει: ψευτοδιλήμματα, εκβιασμούς. Καλλιεργείται συστηματικά η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια, η συνεχής μείωση των απαιτήσεων των εργαζομένων. Να μην κρίνουν και να διεκδικούν με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, αλλά με βάση το "υπάρχουν και χειρότερα".

Στις εκλογές θα φανεί αν δυναμώνει το ριζοσπαστικό ρεύμα στο λαό, γεγονός που πρέπει να εκφραστεί με την ενίσχυση του ΚΚΕ. Οποιος θέλει να έχει γερό αποκούμπι στα ακόμη χειρότερα που θα έρθουν, είτε είναι το ΠΑΣΟΚ είτε η ΝΔ στην κυβέρνηση, πρέπει να ψηφίσει το ΚΚΕ. Ετσι θ' αλλάξει το πολιτικό κλίμα, θα υπάρξει ηθική ανάταση, θα διαμορφωθούν προϋποθέσεις να προωθηθεί η συμμαχία των αντιιμπεριαλιστικών αντιμονοπωλιακών δυνάμεων.

Αισιοδοξούμε, λοιπόν, γιατί προειδοποιήσαμε και δεν κρύψαμε από το λαό τι θα σημάνει γι' αυτόν η απελευθέρωση των αγορών, το Σύμφωνο Σταθερότητας, αλλά και ότι έρχονται πόλεμοι. Αλλοι πρέπει να λογοδοτήσουν, που απέκρυψαν την αλήθεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ