Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Διαγωνισμός απατεώνων»

Κλίμα προεκλογικών παροχών προς όλους, επιχειρεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι έτσι θα καταφέρει να δελεάσει και, τελικά, να συγκρατήσει όσους από τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος θέλουν να το εγκαταλείψουν στις ερχόμενες εκλογές. Σ' αυτό αποσκοπούν οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού, αλλά και η ενεργοποίηση του ΠΑΣΟΚ, που οργανώνει εξορμήσεις στελεχών της κυβέρνησης και ξεκινάει τη συγκέντρωση και την ιεράρχηση των «τοπικών ρουσφετιών» και τη διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων.

Από την άλλη, η ΝΔ προετοιμάζεται αναλόγως - προεκλογικές σκοπιμότητες εξυπηρετεί και το ταξίδι του Κ. Καραμανλή με το τρένο και τη συνοδεία των τηλεοπτικών καναλιών - ελπίζοντας να καταλήξουν σ' αυτήν οι αποχωρούντες του ΠΑΣΟΚ.

Τα δυο κόμματα θα κάνουν ό,τι μπορούν, για να κρατήσουν τους ψηφοφόρους στα «δόκανα» του δικομματισμού, μετατρέποντας τις ερχόμενες εκλογές σε «διαγωνισμό» προεκλογικής ψευτιάς και απατεωνιάς. Ο μεταξύ τους «αγώνας» για την εξουσία θα είναι σκληρός, αλλά το αποτέλεσμά του δεν αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως, όποιο από τα δυο κόμματα κερδίσει, τίποτα δε θ' αλλάξει υπέρ του λαού μας. Επομένως, όσο πιο πολλοί «δραπετεύσουν» από τη «δικομματική φυλακή», τόσο το καλύτερο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ