Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ βίαιη ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος καταγγέλλεται σε ψήφισμα σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο και στην οποία συμμετείχαν συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ και ΤΕΒΕ από όλη την Κρήτη (σελίδα 24).

ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΑΚ Μακεδονίας - Θράκης να σημειώνει σημαντική επιτυχία και να ανέρχεται σε δεύτερη δύναμη, με άνοδο σε ψήφους και έδρες, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Τράπεζας Μακεδονίας - Θράκης (σελίδα 24).

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και πολιτών έγιναν στη Νέα Υόρκη, μετά την κηδεία νεαρού άοπλου μαύρου, ο οποίος δολοφονήθηκε από αξιωματικούς και άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά (σελίδα 25).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και των ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου Αττικής αύριο Τρίτη στις 1.30 το μεσημέρι, αντιδρώντας στην απαράδεκτη κατάσταση του εμπαιγμού και της εμμονής στα αδιέξοδα που έχουν έρθει η εκπαίδευση και ο εκπαιδευτικός (σελίδα 26).

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ προσέφυγε η οικογένεια του 25χρονου εργάτη Γιάννη Γκίκα, που βρήκε φρικτό θάνατο στις 24-11-99, όταν κατέρρευσε η υπό κατασκευή γέφυρα στο 5ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Παιανίας - Μαρκόπουλου και τον καταπλάκωσαν τόνοι μπετόν (σελίδα 28).

ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ βδομάδα συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα οι οδηγοί στα τρόλεϊ της Αθήνας, ξεκινώντας, από αύριο το πρωί, νέες στάσεις εργασίας, αγνοώντας τις δικαστικές αποφάσεις και την τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει εναντίον τους διοίκηση και κυβέρνηση (σελίδα 28).

ΔΕΚΑ νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός, του νέου εγκλήματος που διέπραξε η ανεξέλεγκτη δράση του δουλεμπορικού κυκλώματος. Η τραγωδία εξελίχθηκε στη θαλάσσια περιοχή Λάμπη, βόρια της Κω, όπου όπως όλα δείχνουν βούλιαξε μικρό πλοιάριο με ανεξακρίβωτο αριθμό ανθρώπων που έψαχναν «μια θέση στον ήλιο». (σελίδα 29)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ