Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γίνονται έρευνες...

«Στο θέμα αυτό οι έρευνες συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει προκύψει συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, συνεχίζουμε τις έρευνες, αλλά δε φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν σοβαρές διαστάσεις». Με αυτά τα λόγια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαππας σχολίασε χτες ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, που υποστήριζε ότι μέλος της «Αλ Κάιντα» πιάστηκε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό, που είναι αραβικής καταγωγής, συνελήφθη στις αρχές του Σεπτέμβρη και κατηγορείται ότι συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών. Πακιστανική εφημερίδα πρόσφατα δημοσίευσε όνομα μέλους της «Αλ Κάιντα», το οποίο είναι παρεμφερές με του δράστη και βρίσκεται στον αμερικάνικο κατάλογο καταζητουμένων για τρομοκρατία.

Αστυνομικές πηγές υποστήριζαν και χτες ότι άτομα, που προέρχονται από μουσουλμανική ή αραβική χώρα και συλλαμβάνονται στη χώρα μας, εξετάζονται για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική δράση, αλλά δεν έχει προκύψει καμιά ένδειξη εμπλοκής τους στην «Αλ Κάιντα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ