Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα από την μπόρα

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν χτες από την μπόρα που έπληξε την Αττική. Κεραυνός, που έπεσε στο Κέντρο Υψηλής Τάσης (ΚΥΤ) της ΔΕΗ στο Ρουφ, έθεσε εκτός λειτουργίας τρεις γραμμές υψηλής τάσης. Περίπου στις 4 το απόγευμα και για διάστημα περισσότερο της μιας ώρας, αρκετές περιοχές, όπως η Ν. Σμύρνη, η Καλλιθέα, ο Πειραιάς, ο Αλιμος κ.ο.κ, έμειναν από ρεύμα. Στο γιατί ο κεραυνός δεν αντιμετωπίστηκε από το αλεξικέραυνο του ΚΥΤ, η ΔΕΗ απάντησε ότι «έλιωσε το αλεξικέραυνο»!

Ακόμα, πάρα πολλά φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος. Τα σοβαρότερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, στην άνοδο της Κηφισίας, στη λεωφόρο Συγγρού, στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου μέχρι το Δαφνί και σε όλο το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. Το ρεύμα, ωστόσο, επανήλθε σταδιακά, γι' αυτό τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν.

Η Πυροσβεστική, από τις πέντε παρά είκοσι το απόγευμα μέχρι τις 6.30, δέχτηκε 200 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες. Επενέβη σε 100 περιπτώσεις μέχρι τη σταδιακή αποκατάσταση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ