Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης θα κάνουν σήμερα στις 11 το πρωί ο δήμαρχος της Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος και εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Τεχνικών Εργων Οικιστικής Πολεοδομικής Ανάπλασης (ΔΕΤΕΟΠΑΝ).

Στόχος της σημερινής κινητοποίησης είναι να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση και να δώσει άμεσα λύση στην τραγική οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο δήμος. Ο δήμαρχος Νίκαιας και οι εργαζόμενοι καλούν την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να πάρουν θέση στο πρόβλημα και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι μια καταχρεωμένη δημοτική επιχείρηση, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι που είναι είτε άτομα με ειδικές ανάγκες είτε συμβασιούχοι να υφίστανται σήμερα το οικονομικό αδιέξοδο και να μην μπορούν να πληρωθούν. Πιο συγκεκριμένα το οικονομικό άνοιγμα στον ισολογισμό της επιχείρησης έχει πλησιάσει τα 100.000 ευρώ και τα χρέη της πλησιάζουν τα 3 εκατ. ευρώ, γεγονός που καθιστά όχι μόνο αδύνατη τη λειτουργία της, αλλά εμποδίζει και την έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, ώστε να μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ