Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΧΤΙΔΑ ΚΟΑ
Πάλη για να 'ρθουν καλύτερες μέρες

Αγωνιστικά, με εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους, περιοδείες και εκδηλώσεις, γιόρτασαν τα 85 χρόνια του ΚΚΕ οι ΚΟ της ΝΔ Αχτίδας της ΚΟΑ του Κόμματος, τη Δευτέρα. Τα μέλη του Κόμματος επισκέφθηκαν εργοστάσια, περπάτησαν στους δρόμους του Αιγάλεω, του Περιστερίου, της Αγ. Βαρβάρας και του Χαϊδαρίου, ήρθαν σε επαφή με κόσμο, συζήτησαν και μοίρασαν τη διακήρυξη του ΚΚΕ για τα 85χρονα, τυγχάνοντας ιδιαίτερης αποδοχής από τους πολίτες. Ακόμα και όσοι δε συμφωνούσαν με τις θέσεις του Κόμματος, εκφράζονταν θετικά, λέγοντας: «Σας παραδεχόμαστε για τη συνεχή δράση σας και τη στάση σας, είστε μπροστά στους αγώνες, χρόνια τώρα».

Ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή είχε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΚΟ Κέντρου Περιστερίου - Μπουρναζίου και οι κλαδικές, στα γραφεία της Οργάνωσης, το απόγευμα της Δευτέρας. Στη γιορτή συμμετείχαν μέλη του Κόμματος, αλλά και κόσμος, που τίμησε το ΚΚΕ, για την προσφορά του στην εργατική τάξη.

Η Αθηνά, απολυμένη της «Γκρισπάν», δικαιολόγησε την παρουσία της, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, μετά την απόλυσή της: «Ανεργοι είμαστε, σχολάσανε και τον άντρα μου, δουλιές δεν υπάρχουν, νοίκι έχουμε, παιδιά έχουμε, τα έξοδα τρέχουν, τι θα γίνουμε δεν ξέρουμε. Τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα. Αυτό τον καιρό, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει».

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, είπε χαρακτηριστικά: «Απευθυνόμαστε στους εργάτες και στους αγρότες, στους ΕΒΕ και στη νεολαία, σε όλους που συναντηθήκαμε στις κινητοποιήσεις για τα λαϊκά δικαιώματα, για το λαϊκό μόχθο που τον ληστεύουν. Απευθυνόμαστε στους αριστερούς ανθρώπους, ενταγμένους ή ανένταχτους, και τους καλούμε να στηρίξουν με την πάλη και με την ψήφο τους το ΚΚΕ. Και εμείς που είμαστε σήμερα εδώ θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ακούραστα, μαχητικά, μ' όλη τη δύναμη της πίστης που πρέπει να έχουμε στο δίκιο της εργατικής τάξης. Για να έρθουν οι καλύτερες μέρες. Και θα 'ρθουν σίγουρα»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ