Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τις επόμενες μέρες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αθήνα
  • Σήμερα Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος θα περιοδεύσει στα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ στο Μαρούσι.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Φωκίδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει σύσκεψη τη Δευτέρα, 24/11, στις 6μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου. Καλούνται μέλη και φίλοι του Κόμματος από τη Φωκίδα, να συμμετάσχουν.
Στα Τρίκαλα
  • Την Παρασκευή, 28/11/2003, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Πύλης Μέγαρον», θα γίνει η συνεστίαση που διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ προς τιμήν των 85χρονων του Κόμματος.
Στο Αγρίνιο

Συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος το Σάββατο 22/11, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ. Θα τιμηθούν συναγωνιστές για τη δωρεά που έκαναν προς τιμήν του ΚΚΕ.

Στη Γερμανία

- Η Αχτιδική Επιτροπή Βυρτεμβέργης της ΚΟ του ΚΚΕ στη Γερμανία διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», την Κυριακή, 23/11, στις 11 το πρωί, στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Waiblingen.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Ρηνανίας - Βεστφαλίας της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις το Σάββατο, 29/11:

  • Στις 7 μ.μ. στην Alte Weberei στο Γκούτερσλο.
  • Στις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «ΣΑΛΟΝΙΚΗ» Kolner str στο Ντίσελντορφ, σύσκεψη φίλων και οπαδών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ