Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Προσκλητήριο στήριξης του ΚΚΕ

Κάλεσμα Ετεροδημοτών Ηλείων της Αττικής

Σε συστράτευση στην εκλογική μάχη για τη δημιουργία του Λαϊκού Μετώπου πάλης και την υπερψήφιση των συνδυασμών του ΚΚΕ, καλεί τους Ηλείους συμπατριώτες η Επιτροπή Ετεροδημοτών του ΚΚΕ Ν. Ηλείας που κατοικούν στην Αττική.

Να απαντήσουμε σ' αυτούς που μοιράζουν υποσχέσεις και προσπαθούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις, σ' αυτούς που υποτάχθηκαν στο πολυεθνικό κεφάλαιο ψηφίζοντας τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, την ΟΝΕ και τη «νέα τάξη πραγμάτων», αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα των Ηλείων Αττικής για την εκλογική στήριξη του ΚΚΕ, και προστίθεται:

Πρέπει να προωθήσουμε τις θέσεις και την πολιτική του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού Μετώπου και, ταυτόχρονα, να «χτυπήσουμε» το συντηρητισμό και τη Δεξιά πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, φράζοντας το δρόμο στο δικομματισμό. Επίσης, να δώσουμε απάντηση σε όσους προσπαθούν να φιμώσουν τη φωνή των εργαζομένων με τη συκοφαντία και την τρομοκρατία.

Καλούμε κάθε Ηλείο πατριώτη και όχι μόνον να στηρίξει και οικονομικά τον αγώνα του ΚΚΕ. (Πληροφορίες: Γιάννης Τζαβέλας 6976006430 και 2107640870 - 6972778939).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ