Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Πέσ' τα «Χρυσόστομε»!

«Δεν άλλαξε πολύ το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια αυτά; Δεν άλλαξε στην πορεία του από το '81 και μετά σε πολλά θέματα από τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, του κόσμου; Από τον τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων; Από τις ιεραρχήσεις τις οποίες έκανε; Από την πολιτική, η οποία παλιά βασιζόταν σε μια αύξηση της ζήτησης, σε μια πολιτική τώρα σταθερότητας(...); Δεν άλλαξε το ΠΑΣΟΚ ως προς την ιδεολογία του σε σχέση με τα μέσα, με το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει την αγορά, πώς μπορεί να συνδιαλλαγεί με τις κοινωνικές δυνάμεις;»!!!

Οχι! Δεν είναι η ανατομία της μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ. Είναι το χτεσινό λογύδριο του πρωθυπουργού, που εκφωνήθηκε σε μια προσπάθεια να πείσει ότι το κόμμα των «μη προνομιούχων» είναι εδώ και καιρό το κόμμα των Λάτσηδων και των Βαρδινογιάννηδων!

Ομως, αυτό το ξέρουν. Και οι Λάτσηδες και οι Βαρδινογιάννηδες. Επομένως, τι απομένει από το λογύδριο; Απλό: Η ανατομία της μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ. Διά χειλέων πρωθυπουργού! Τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ