Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
Ενταση των προσπαθειών για υπερκάλυψη του πλάνου

Στην εκπνοή του πρώτου μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης, η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ έχει καλύψει το 50% του πλάνου της, ενώ καθημερινά κομματικές δυνάμεις και οπαδοί στους 5 νομούς της περιοχής εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της δίμηνης εξόρμησης που προκήρυξε το Κόμμα, ενόψει των εκλογών, με στόχο την κάλυψη του πλάνου. Πρωτοπόρες Οργανώσεις είναι αυτές της Ξάνθης, με ποσοστό κάλυψης του πλάνου 92%, της Ροδόπης με 67% και του Εβρου με 58%.

«Το έγκαιρο μάζεμα των προσωπικών συνδρομών και το μεγάλο ποσοστό των συντρόφων που συμμετέχει ενεργά στην Οικονομική Εξόρμηση, έφτασαν το ποσοστό στο 92% από τον πρώτο κιόλας μήνα», λέει στο «Ρ» ο Γιάννης Τσολακίδης, μέλος του ΝΓ Ξάνθης του ΚΚΕ. «Καθημερινά, όλο και περισσότεροι σύντροφοι ρίχνονται στη μάχη της Εξόρμησης, ενώ και οι οπαδοί του Κόμματος έχουν τη δική τους συνεισφορά στην κάλυψη του πλάνου. Υπολογίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε καλύψει το 100% του πλάνου και έτσι ο δεύτερος μήνας της εξόρμησης θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υπερκάλυψή του», λέει με αποφασιστικότητα και συμπληρώνει ο Γ. Τσολακίδης: «Είναι ενδεικτική η στάση του κόσμου στον οποίο απευθυνόμαστε. Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας, σπάνια θα ακούσεις "δεν έχω" όταν ζητήσεις να ενισχύσουν το Κόμμα. Σε τελική ανάλυση, από εμάς εξαρτάται αν θα πάμε να ανταμώσουμε αυτόν τον κόσμο, να του ζητήσουμε να δώσει από το υστέρημά του για το Κόμμα».

«Η διάθεση του κόσμου να ενισχύσει και οικονομικά το ΚΚΕ είναι ιδιαίτερα εμφανής φέτος», μας λέει και ο Δαμιανός Κουκοράβας, γραμματέας της ΝΕ Εβρου του Κόμματος. «Οπου ανοιχτήκαμε, τόσο οι σύντροφοι όσο και οι οπαδοί, υπήρξε ανταπόκριση, στοιχείο που επιβεβαιώνει την αναγνώριση και την αποδοχή της πολιτικής του Κόμματος από πλατιές λαϊκές μάζες και εργαζόμενους. Σημαντική συμβολή στο υψηλό ποσοστό είχε και ο έγκαιρος σχεδιασμός της Εξόρμησης, αλλά και το γεγονός ότι τα κουπόνια έφτασαν στα χέρια των συντρόφων και των οπαδών του Κόμματος χωρίς καθυστέρηση. Δυναμική ορμή στη συνεχή αύξηση του ποσοστού δίνει και ο συστηματικός, καθημερινός έλεγχος των πλάνων. Το συμπέρασμα που μένει είναι ότι στους χώρους που έχουμε βγει θαρρετά, τα αποτελέσματα ήταν πρωτόγνωρα και η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ