Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΔΥΕ
Παζάρι ειρήνης

Στις 8 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ θα ανοίξει τις πύλες του το «Παζάρι Ειρήνης». Η πολύμορφη και καθιερωμένη πλέον πολιτιστική και όχι μόνο εκδήλωση της Παναθηναϊκής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) φιλοδοξεί και φέτος να «αγκαλιάσει» όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ειρήνης.

Το «παζάρι της ειρήνης» θα «φιλοξενηθεί» στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ που βρίσκονται στην οδό Θεμιστοκλέους 56 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι 10 Γενάρη του 2004 και οι φίλοι της ειρήνης μπορούν να το επισκέπτονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. Στους χώρους του παζαριού μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία από δώρα, όλα στη διάθεση των επισκεπτών που θα το τιμήσουν με την παρουσία τους.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΕΔΥΕ αναφέρει: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκουν τον ελληνικό λαό και όλη την ανθρωπότητα - αντιμέτωπους με τις πολύπλευρες συνέπειες της ιμπεριαλιστικής νέας τάξης πραγμάτων. Η ΠΕΔΥΕ, υποδέχεται την περίοδο των γιορτών έτσι όπως ταιριάζει στο χαρακτήρα της: Αγωνιστικά - αντιιμπεριαλιστικά - αντιπολεμικά».

Τα μέλη της ΠΕΔΥΕ, καλούν τους αγωνιστές και φίλους της Ειρήνης «να ενισχύσουν τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, να ενισχύσουν με τη μικρή τους συνεισφορά το φιλειρηνικό κίνημα που μάχεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ