Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΗΤΗ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το έγκλημα

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο τρόπος κατά τον οποίο οδηγήθηκε στο θάνατο ο Ηλίας Μαραγκάκης, από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, την περασμένη Παρασκευή στην επαρχιακή οδό Ανωγείων - Ηρακλείου.

Την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η ανακρίτρια Μαρία Μπαντουβά, η αντιεισαγγελέας κ. Πολιτάκη και ο ιατροδικαστής Γιάννης Στειακάκης κάνοντας ανασκόπηση σχετικά με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρ» και οι τρεις φαίνεται να έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα για το πώς έγινε ο πυροβολισμός με τον οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι ο 22χρονος, όσο και για το άτομο που τράβηξε τη σκανδάλη με στόχο τον Ηρ. Μαραγκάκη. Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της αναπαράστασης με σκοπό να ξεκαθαριστούν τα όποια κενά υπάρχουν ακόμα για το έγκλημα. Η ιατροδικαστική έκθεση του κ. Στειακάκη, αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια στα μέσα της επόμενης βδομάδας.

Ο αρχιφύλακας και οι δύο ειδικοί φρουροί που έχουν κηρυχτεί προφυλακιστέοι και κρατούνται στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, πρόκειται να μεταφερθούν στις φυλακές της Κω για μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού υπάρχει ο φόβος αντεκδίκησης λόγω της ιδιότητάς τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ