Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΣΕ
Δεύτερο ατύχημα μέσα σε τρεις μέρες!

Το δεύτερο ατύχημα μέσα σε τρεις μέρες σημειώθηκε χτες, στο σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου. Στις 16.38 χτες το μεσημέρι, στην αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κυπαρισσία - Πύργος και που μετέφερε τρεις επιβάτες, παρουσιάστηκε εκτροχίαση ενός τροχού, στην είσοδο του σταθμού Γιαννιτσοχωρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ, τη στιγμή του εκτροχιασμού η ταχύτητα του συρμού ήταν μικρότερη των 30 χιλιομέτρων, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές. Μέχρι αργά χτες το βράδυ, δεν είχε αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, λίγο έξω από την Μεγαλόπολη, εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 35 επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Χρ. Βερελής είχε επισκεφθεί τον Πύργο και είχε υποσχεθεί μια σειρά ...μεγαλόπνοα έργα, όπως λιμάνι, αεροδρόμιο κλπ. Ανάμεσα σ' αυτά, λοιπόν, είχε πει ότι η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Πύργος θα ολοκληρωθεί το 2014. Μέχρι τότε, μάλλον, θα παρακολουθούμε πολλούς εκτροχιασμούς αμαξοστοιχιών και πολιτικών εξαγγελιών...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ