Πέμπτη 1 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αγωνία επανεκλογής...

Προχτές ο Λαρισαίος υφυπουργός Γεωργίας, Φ. Χατζημιχάλης επισκέφτηκε τα Φάρσαλα κι ανήγγειλε ότι στις 7 Γενάρη δημοπρατείται το πρώτο φράγμα στον ποταμό Ενιπέα, το οποίο θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της άρδευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή. Οσοι αναρωτηθούν «τι τον έπιασε» μέσα στο καταχείμωνο ν' ασχοληθεί με το αρδευτικό των Φαρσάλων, θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο Φ. Χατζημιχάλης έχει ανάγκη να «φτιάξει τις σχέσεις του» με τον αγροτικό κόσμο της περιοχής του, οι οποίες είναι «χαλασμένες», καθώς είναι ένας εκ των άμεσων διαχειριστών της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Την ίδια ώρα η Βολιώτισσα υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Ροδούλα Ζήση, επιχειρώντας να κερδίσει κανένα «ψηφαλάκι», ανακοίνωνε, από τα τηλεοπτικά κανάλια της Μαγνησίας, ότι θα καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους κατόχους των εκτάσεων που θ' απαλλοτριωθούν για την ανακατασκευή του ταμιευτήρα της Κάρλας.

Είναι φανερή η αγωνία μερικών για την επανεκλογή τους, όταν, μάλιστα, πολιτεύονται στη Θεσσαλία, η οποία έπαθε πολλά από τις «εκσυγχρονιστικές» κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και θέλει να πάρει «εκδίκηση» μέσω της κάλπης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ