Πέμπτη 1 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και απελπισίας

«...Εχουμε ενημερωθεί από δικηγόρους και γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μας μονιμοποιήσουν, γιατί αν γίνει αυτό προεκλογικά, καταλαβαίνετε τι απαιτήσεις θα έχουν άλλοι εργαζόμενοι που δουλεύουν χρόνια ως εποχικοί και περιμένουν καρτερικά τη μονιμοποίηση...

...Εμείς θέλουμε να παραιτηθούμε, αλλά εκτός του ότι δεν προλαβαίνουμε ούτε αυτό να κάνουμε, μας έχουν απειλήσει ότι θα μπούμε σε black-list για όλη μας τη ζωή και δε θα μπορέσουμε να βρούμε δουλιά πουθενά. Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας μήπως και επέμβει κανένας μη ελεγχόμενος εισαγγελέας και σταματήσει αυτό το κακό που συμβαίνει. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας περιέργως δεν κάνει τίποτε για τις παραβάσεις που γίνονται (όρια απασχόλησης, ανάπαυσης, ωράριο εργασίας κ.ά.). Οι κυβερνήτες των αεροπλάνων είναι αδιάφοροι και το μόνο που τους νοιάζει είναι να γίνει η νέα εταιρία και να πάρουν τα εκατομμύρια που τους έχουν υποσχεθεί.

Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που δεχτήκαμε να έρθουμε!

Φοβόμαστε...».

Τα παραπάνω αποσπάσματα προέρχονται από μια επιστολή τριών εποχικών αεροσυνοδών, που δημοσιεύτηκε στην προχτεσινή «Καθημερινή» και δε νομίζουμε πως χρειάζεται να συμπληρώσουμε το παραμικρό, τόσο για την αντεργατική πολιτική και πρακτική των κυβερνώντων, όσο και για τους τεράστιους κινδύνους, στους οποίους εκθέτουν τις ζωές εκατοντάδων επιβατών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ