Πέμπτη 22 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΔΡΑΜΑ
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου πραγματοποιήθηκε χτες η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό από τον Ηλία Μπράβο, μέλος της ΝΕ Κορινθίας.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας Ελευθερία Παύλου, ο Βασίλης Νανόπουλος γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο ΙΚΑ και επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης» στο Δήμο Κιάτου, καθώς και οι πρόεδροι της ΠΕΑΕΑ Κορίνθου και Λουτρακίου Στάθης Τσερώνης και Δημήτρης Ρήγας αντίστοιχα.

Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Κορινθίας είναι οι:

- Ακαρέπη - Αρμένακα Ειρήνη, πτυχιούχος χημικός της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Louis Pasteur στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ.

- Αλωνιστιώτης Παναγιώτης (Τάκης), μηχανοτεχνίτης, επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης του ΕΚ Κορίνθου και μέλος της Γραμματείας Κορινθίας του ΠΑΜΕ.

- Ζερβού - Θώδη Μαρίκα, ξενοδοχοϋπάλληλος.

- Νανοπούλου Κυριακή (Κική), απόφοιτη του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

- Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Τάκης), οικοδόμος, συνδικαλιστής.

Στο Ρέθυμνο

Με την παρουσία στελεχών και μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ, έγινε χτες στις 11 το πρωί στο Ρέθυμνο η παρουσία του ψηφοδελτίου του Κόμματος στο νομό.

Τους υποψηφίους βουλευτές παρουσίασε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ, Στέλιος Αλεξάκης, τονίζοντας ότι «η μοναδική ελπιδοφόρα προοπτική για το λαό είναι να γυρίσει την πλάτη και στους δύο εταίρους του δικομματισμού, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και σε όποιους συμφωνούν μαζί τους». Και πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να ψηφίσουν ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που με συνέπεια, συνέχεια, αταλάντευτα και ανυποχώρητα ξεσκεπάζει στο λαό, καταδικάζει απερίφραστα και αντιπαλεύει αυτή την πολιτική.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξής:

- Μανουσάκης Νίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής του Κόμματος και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ.

- Ουρανός Αντώνης, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και της διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

- Βλαχάκης Μιλτιάδης, αρχιτέκτονας, επαγγελματίας.

Στη Δράμα

Με τη νεολαία να δίνει δυναμικά το «παρών», σε μια από τις μαζικότερες εκδηλώσεις του ΚΚΕ στη Δράμα τα τελευταία χρόνια, η ΝΕ Δράμας του Κόμματος παρουσίασε χτες το ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές. Την παρουσίαση έκανε η Τασούλα Στεφανίδου, μέλος του ΝΓ Δράμας του ΚΚΕ. Υποψήφιοι είναι οι:

- Σταύρος Μπατζέλας, δημοτικός σύμβουλος Δράμας.

- Λάζαρος Παντελίδης, λογιστής, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Δράμας.

- Γιάννης Στεφανίδης, γραμματέας της ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ, νομαρχιακός σύμβουλος Δράμας της ΔΑΣΥ.

- Στέργιος Σιμιτλιώτης, συνταξιούχος βιοτέχνης, πρώην πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Δράμας και πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δράμας.

Σήμερα

-- Η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αρνη».

- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου στις 2 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ (πλ. Κολοκοτρώνη).

Τις επόμενες μέρες

- Παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου του στο Νομό των Ιωαννίνων, οργανώνει η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

- Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου, αύριο Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΑ».

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον».

- Η παρουσίαση του υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Κιλκίς, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, αύριο Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. στο Λόφο.

- Σε πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 24 Γενάρη θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο Νομό Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο «Γαλαξία».

- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 24 Γενάρη, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα των ΕΒΕ (Αράτου 21).

-- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Νομού Βοιωτίας θα γίνει την Κυριακή 25/1, στις 11 το πρωί, στο «Νερόμυλο» της Κρύας, στη Λιβαδειά.

- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ».

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος για το νομό σε εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

-- Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου οργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος».

- Την Πέμπτη, 29/1, στις 2 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, σε συνέντευξη Τύπου οι Αντώνης Μαλαγάρης δικηγόρος και Μάριος Τσαντίρης εργάτης, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Σάμου, θα παρουσιάσουν την πολιτική πρόταση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ