Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΣΑΦΩΣ αποτυχημένη η προσπάθεια διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ. Λείπει ο Μητσοτάκης από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, οπότε ο πρώην υπουργός Οικονομίας και ο πρώην υπουργός Βιομηχανίας της «καταστροφικής κυβέρνησης» της ΝΔ του 1990 -1993 νιώθουν αφόρητη μοναξιά.

Το αυτό ισχύει, φυσικά, και για τον πρώην υπουργό Παιδείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη Βασίλη Κοντογιαννόπουλο. Κι αυτά με τα μέχρι χτες δεδομένα, γιατί ...δεν ξέρεις τι γίνεται.

Αραγε, όταν ο Κώστας Λαλιώτης επέμενε στην 12η θέση του ψηφοδελτίου της Επικρατείας, το έκανε όντως για να μην έχει ενεργό ρόλο όπως έλεγε ή για να μην είναι το όνομά του μεταξύ ...Ανδριανόπουλου και Ανδρουλάκη;

Τελικά, η «Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη» «άνοιξε» και άνοιξε τόσο πολύ που ...θέλει να τους καταπιεί όλους! Μόνο που ο Ελληνας πολίτης θα της πέσει βαρύς στο στομάχι.

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να δούμε, πάντως, λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να το πούμε: Η ...ξεφτίλα τους και η κοροϊδία απέναντι στον κόσμο είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Μάλλον αστεία ακούγονται όσα «τραύλισε» ο Σουφλιάς περί ετερόκλητης σύμπραξης. Κάθε άλλο παρά ετερόκλητη είναι πολιτικά, αφού ο ...ένας θαυμάζει τις θέσεις του άλλου!

Ενδεικτική και η δήλωση του (εκ των φιλελευθέρων) κ.Ψαχαρόπουλου που είπε πως η μόνη λύση για το Ασφαλιστικό στην Ελλάδα είναι η υιοθέτηση των προτάσεων Γιαννίτση και Σπράου. Ο νόμος Σιούφα φαντάζει ...«λάιτ» στο νεοφιλελεύθερο «βλέμμα» του.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ όλο χαμό, εν τω μεταξύ, βγήκε χτες και ο Νίκος Χριστοδουλάκης να μας πει ότι σπάσαμε κάθε ρεκόρ στο θέμα της ανάπτυξης, αφού η ελληνική οικονομία «έπιασε» ρυθμούς πάνω από 4,7%...

Τώρα το τι είναι αυτή η «ελληνική οικονομία» είναι ένα άλλο θέμα. Γιατί ο μισθωτός, ο συνταξιούχος και ο μικρομεσαίος δεν είναι. Αυτοί ...έπιασαν πάτο αυτούς τους καιρούς των «παχιών (για άλλους) αγελάδων.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ