Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Ενισχύστε τα δικά σας συμφέροντα με ψήφο στο ΚΚΕ

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε χτες το ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου

Την ανάγκη να βγει πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές τόνισε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, μιλώντας χτες σε πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε επίσης ο υποψήφιος του ΚΚΕ στη Β΄ Αθήνας Βεργής Βαλασάς.

Ο Β. Βαλασάς είπε ότι ανήκει στο 20% των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ που απαρτίζονται από συνεργαζόμενους, από ανθρώπους δηλαδή που συνευρέθηκαν μόνο εκλογικά με το ΚΚΕ, αλλά συναντήθηκε στους δρόμους μαζί με τους κομμουνιστές όλα τα προηγούμενα χρόνια στους καθημερινούς αγώνες του λαού για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Παίρνοντας το λόγο ο Σπύρος Χαλβατζής, υπογράμμισε ότι κάθε αγωνιστής, φίλος, μέλος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ «πρέπει να κάνουμε τη νύχτα - μέρα και να βοηθήσουμε όλους εκείνους που σήμερα αντιδρούν στην εξασκούμενη πολιτική να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ».

Το κόμμα εκείνο δηλαδή που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των αγώνων και για τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και έχοντας ως στόχο τη διαμόρφωση μέσα στην κοινωνία του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου. Ο Σπύρος Χαλβατζής αναφέρθηκε στην «ευγενή προσπάθεια» του Γ. Παπανδρέου στη «μάχη» του ενάντια στις δυνάμεις του «κακού», λες και δε βρισκόταν το κόμμα του και ο ίδιος στην κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάει, τόνισε, για συμμετοχή του λαού, όταν μόλις πέρσι δεκάδες χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν ενεργά στο αντιπολεμικό κίνημα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ανά τον κόσμο, επεμβάσεις που ο ίδιος και η κυβέρνησή του στήριζαν και στηρίζουν.

Αναφερόμενος στο ΣΥΝ και στις δήθεν προτάσεις για ενότητα της Αριστεράς τις χαρακτήρισε υποκριτικές, που στόχο έχουν την αλίευση ψήφων σε θολά νερά. Οχι μόνο γιατί μέσα από το συνέδριό του απέκλεισε κάθε προοπτική συνεργασίας με το ΚΚΕ, αλλά και γιατί όλη του η πολιτική στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στο μαζικό συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και σε κομβικά πολιτικά ζητήματα ενίσχυσε και ενισχύει επί της ουσίας την ασκούμενη από το ΠΑΣΟΚ πολιτική.

Κλείνοντας την ομιλία του, υπογράμμισε ότι στις 7 του Μάρτη δίνεται μια καλή ευκαιρία σε όλους όσοι συνθλίβονται από τη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική να ενισχύσουν τα δικά τους συμφέροντα ενισχύοντας το ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να ενισχυθεί η προοπτική του άλλου δρόμου ανάπτυξης (2009-09-11 00:00:00.0)
Πλατιά εξόρμηση στους τόπους δουλειάς (2009-07-14 00:00:00.0)
Κάνε την αγανάκτηση συνειδητή δράση (2007-07-14 00:00:00.0)
Στη «μάχη» για την επιτυχία του Συνεδρίου (2000-11-17 00:00:00.0)
Επένδυση η ψήφος στο ΚΚΕ (2000-03-27 00:00:00.0)
Με το ΚΚΕ ο Πειραιάς των λαϊκών αγώνων (2000-03-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ