Τετάρτη 5 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο πόδι η Θεσσαλία

Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία των πορειών Ειρήνης που προγραμματίζονται σ' όλους τους νομούς.

-- Στη Λάρισα η πορεία ειρήνης θα γίνει την Κυριακή 9 Μάη. Θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. από την πλατεία του Τυρνάβου, όπου εδρεύει και το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου θ' ακολουθήσουν ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στο Βόλο την Κυριακή 9 Μάη επίσης θα γίνει η πορεία ειρήνης, από την Ανακασιά στην παραλία της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση.

-- Και στα Τρίκαλα η πορεία ειρήνης θα γίνει την Κυριακή 9 Μάη. Η εκίνηση θα γίνει από την Πηγή και θα καταλήξει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Τρικάλων. Στο μεταξύ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων αύριο Πέμπτη 6 Μάη, στις 9 μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών, διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Β. Κολοβού «Το καλοκαίρι μας προσπέρασε».

-- Στην Καρδίτσα η πορεία ειρήνης θα γίνει το Σάββατο 8 Μάη, η οποία θα ξεκινήσει από τη Μητρόπολη και θα καταλήξει στο κέντρο της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ