Πέμπτη 6 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... επιθετικά

Γρηγοριάδης Κώστας

ΚΑΝΕΝΑΣ δε γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά, εάν θα υπάρξει κάποια τρομοκρατική ενέργεια στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Με απόλυτη σιγουριά, όμως, σας λέμε ότι θα υπάρξει επίθεση αμέσως μετά τη διοργάνωση. Στο πορτοφόλι του Ελληνα φορολογούμενου εργαζόμενου.

Πάντως, για να γυρίσουμε στη χτεσινή βομβιστική επίθεση, είναι φανερό - εκτός των άλλων - ότι ο μέχρι σήμερα 12πλασιασμός των κονδυλίων για την «Ολυμπιακή Ασφάλεια» δε μοιάζει αρκετός για κάποιους και ευχαρίστως θα συζητούσαν κάποιες παραπέρα αυξήσεις.

Ολο και κάποιοι στο διεθνές στερέωμα θα έμειναν ανικανοποίητοι, επειδή δεν πήραν το μερτικό τους από την υπόθεση, οπότε οι τελευταίες εξελίξεις δημιουργούν γόνιμο έδαφος για να ξαναμπούν στο παιγνίδι.

Μόνο το ΝΑΤΟ δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία. Αυτοί είναι μέσα στο παιγνίδι, όσο δεν παίρνει άλλο και μπορούν να κάνουν ο,τι νομίζουν αυτό το καλοκαίρι στο Αιγαίο. Και, βέβαια, δεν τους νοιάζουν μόνον οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να τα ...εκατοστίσουν οι τιμές στα καύσιμα, αφού έφθασε η αμόλυβδη να πωλείται 100 λεπτά (ένα ευρώ) το λίτρο μέσα στην Αθήνα!

Τι έχει να παρουσιάσει ως αντίδραση η κυβέρνηση; Την παραπομπή δυο πρατηριούχων γιατί, λέει, παρεμπόδισαν τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών! Εν ολίγοις ...τίποτε.

Το γιατί συνεχίζει το υπουργείο Ανάπτυξης να μας ταλαιπωρεί με τους ...φοβερούς και ...τρομερούς σχεδιασμούς του περί παρέμβασης στην αγορά - την οποία, όμως, θέλει πλήρως απελευθερωμένη - είναι απορίας άξιον...

ΟΤΑΝ ΖΗΤΑ το ΠΑΣΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία να φέρει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή για τους συμβασιούχους του Δημοσίου, τι εννοεί ακριβώς; Εχει υπόψιν της κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο;

Τόσα χρόνια, όμως, στην κυβέρνηση δεν τους είδαμε να ρυθμίζουν το θέμα. Αντίθετα, φρόντιζαν να το ...καλλιεργούν, να το ενισχύουν και, βέβαια, να ταλαιπωρούν χιλιάδες ανθρώπους.


Γρηγοριάδης Κώστας

Πάντως, ας μην ανησυχούν. Προφανώς, η πολιτική τους δικαιώνεται και συνεχίζεται από τη ΝΔ, τόσο στο σκέλος των ψηφοθηρικών προεκλογικών υποσχέσεων, όσο και στη μετεκλογική μη τήρηση των δήθεν δεσμεύσεων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ