Παρασκευή 2 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Εκδηλώσεις, περιοδείες

-- Περιοδεία στο ξενοδοχείο «HILTON» πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Περιοδεία στην περιοχή Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί, ο Γιώργος Τούσσας, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- H Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ», στην περιοχή Καράμπαμπα της Χαλκίδας, συνεστίαση, για να γιορτάσει το θετικό για το Κόμμα αποτέλεσμα, στην προοπτική ανάπτυξης των αγώνων της εργατικής τάξης, για τη Λαϊκή Εξουσία.

-- Εκδήλωση - γλέντι, «στο φόντο των μετεκλογικών πολιτικών εξελίξεων», οργανώνει σήμερα Παρασκευή, η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πάτρας του ΚΚΕ, στο κέντρο «Καλαμαράκια», στις 9 το βράδυ.

-- Περιοδεία στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΡΑ ΜΑΡΙΟΤ» πραγματοποιεί τη Δευτέρα 5 Ιούλη στις 12 το μεσημέρι, ο Γ. Πατσιλινάκος, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στο ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» πραγματοποιεί την Τρίτη 6 Ιούλη στις 12 το μεσημέρι, ο Αντ. Σκυλλάκος, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ