Σάββατο 7 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Εκδηλώσεις σε Πύργο και Χανιά

Αναχωρεί σήμερα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη το δεύτερο γκρουπ κατασκηνωτών με προορισμό το Κάμπινγκ της ΚΝΕ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά λειτουργεί στην παραλία της Χαραμίδας στη Μυτιλήνη. Το πρόγραμμα, μέχρι και τις 14 Αυγούστου, που θα λειτουργεί το Κάμπινγκ, περιλαμβάνει πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Σήμερα στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Πύργου Ηλείας, διοργανώνεται εκδήλωση για τα 35χρονα της ΚΝΕ η οποία περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα απαγγελίες ποιημάτων, προβολή ταινίας για τα 35χρονα της Οργάνωσης και συναυλία από νεανικό ερασιτεχνικό συγκρότημα. Στην εκδήλωση θα μιλήσει εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ, ο Γ. Φραγκογιάννης, με θέμα «Η αναγκαιότητα του σοσιαλισμού σήμερα».

Αύριο Κυριακή, εκδήλωση πραγματοποιείται στα Παλαιά Ρούματα στα Χανιά, στο δημοτικό σχολείο της περιοχής με θέμα «Ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά - Η πρόταση της ΚΝΕ». Θα προβληθεί βίντεο - αφιέρωμα στα 35χρονα της ΚΝΕ.

Επίσης αύριο στα Καμμένα Βούρλα στις 9.00 μ.μ., η ΝΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Διακοπές και αναψυχή, δικαίωμα της νεολαίας και των εργαζομένων» και ομιλητή τον Χάρη Μιχαλάκη, γραμματέα της ΝΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ