Σάββατο 7 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Απαράδεκτα φαινόμενα

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε χτες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων ΥΠΕΧΩΔΕ (ΠΟΣΕΥΠΕΧΩΔΕ) τονίζοντας τα εξής:

«Με οργή αλλά και ιδιαίτερη ανησυχία, αφού πρόκειται ακριβώς για φαινόμενα, τα οποία ελπίζαμε ότι ανήκουν οριστικά στο παρελθόν, ενημερωθήκαμε από καταγγελίες συναδέλφων μας για τα όσα συνέβησαν προχτές, 4η Αυγούστου (αποφράδα για κάθε δημοκρατικό άνθρωπο), στο Θάλαμο Επιχειρήσεων και Παρακολούθησης Ελέγχου Κυκλοφορίας της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής.

Συνέβη λοιπόν το ανήκουστο, στελέχη της ΕΛΑΣ επιχείρησαν να υποχρεώσουν υπαλλήλους του ΥΠΕΧΩΔΕ να στρέψουν τις κάμερες, που ελέγχουν την κυκλοφορία, όχι στα διάφορα οχήματα αλλά στους... απεργούς ξενοδοχοϋπαλλήλους, που είχαν συγκροτήσει πορεία για τη διεκδίκηση εργασιακών αιτημάτων τους.

Η ΠΟΣΕΥΠΕΧΩΔΕ συγχαίρει τους εργαζόμενους, που αρνήθηκαν να ενδώσουν σε απαράδεκτες απαιτήσεις αναρμόδιων αφού, άλλωστε, η από 19/7/04 απόφαση ΥΠΕΧΩΔΕ κατοχυρώνει πρόσθετα αυτή τους την αυτονόητη πράξη, η οποία υπαγορεύεται βέβαια και από στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία.

Το ξανατονίσαμε κατά την ψήφιση του πρόσφατου "τρομονόμου": Κανένας πολίτης και πολύ περισσότερο, ούτε ένας συνδικαλιστής, δε θα πρέπει να επιτρέψει πισωγυρίσματα στην πολιτική και κοινωνική ζωή αυτής της χώρας.

Καλούμε όλους πραγματικά αρμόδιους και κυρίως τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, να τοποθετηθούν ξεκάθαρα απέναντι σε τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ