Σάββατο 7 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παραβιάσεις...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ χτες οι παραβιάσεις στο Αιγαίο! Φαίνεται ότι η υπενθύμιση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας που έκανε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, δεν ευαισθητοποίησε τους στρατοκράτες της Αγκυρας. Μάλλον θα έχει δίκιο τελικά το ΠΑΣΟΚ, που επικρίνει γιατί... δεν έγινε επίσημη ενημέρωση στο ΝΑΤΟ!

Μόνο που έχουμε την εντύπωση ότι η Τουρκία ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν πραγματοποιεί ασκήσεις - όπως και η Ελλάδα - έξω από τα πλαίσια της Συμμαχίας. Οπότε... κάτι περίεργο συμβαίνει στο Αιγαίο.

Το πρόβλημα είναι πως έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα, ό,τι κι αν είναι αυτό που συμβαίνει, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί απλώς να το... κοιτάζει ή να κρατάει «στατιστικές» για τον αριθμό των παραβιάσεων.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ όσα είτε διέψευδαν ή προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν οι κυβερνώντες, τα... βρίσκουμε μπροστά μας. Και οι Ολυμπιακές Φυλακές θα λειτουργήσουν (όπως είπε ο Α. Παπαληγούρας στο Συμβούλιο Ολυμπιακής Ασφάλειας) και ένοπλοι ΝΑΤΟικοί βρίσκονται στην Ελλάδα.

Αραγε πώς περίμεναν οι κυβερνώντες να... μην εκτεθούν όταν μας παρουσίαζαν ως «μικρές ενοχλήσεις» ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα αστυνόμευσης, παρακολούθησης, φακελώματος και περιστολής των ατομικών δικαιωμάτων, στη νεότερη ελληνική ιστορία;

Οπως μάλιστα αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο, αυτά που ξέρουμε είναι μάλλον λίγα μπροστά σε όσα πραγματικά συμβαίνουν. Μάλλον θα έχουμε πολλές αποκαλύψεις μετα-ολυμπιακά για το τι συνέβη στη χώρα.

ΩΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ βράδυ θα δούμε τον Λαλιώτη με «σορτσάκι» να παραδίδει στον Οτο Ρεχάγκελ την Ολυμπιακή Φλόγα. Καλά ο Γερμανός προπονητής τιμάται γιατί χάρισε στους Ελληνες στιγμές μεγάλης ικανοποίησης. Ο Λαλιώτης για ποιο λόγο τιμάται ακριβώς;

Μήπως για τις θαυμάσιες επιδόσεις του στις υπερβάσεις των δημοσίων έργων που θα πληρώνουν ακόμη και τα δισέγγονά μας;


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ