Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2004
ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Αγωνιστική άνοδος στη Θεσσαλονίκη

Την αγωνιστική τους άνοδο στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, ετοιμάζουν εργαζόμενοι κι αγρότες της Μαγνησίας και των Τρικάλων, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ. Με αποφάσεις τους οι Τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ των δύο νομών καλούν τα εργατικά σωματεία και τις αγροτικές οργανώσεις, αντίστοιχα, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο.

Στη Μαγνησία ήδη στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ανταποκρίθηκαν το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», το Σωματείο Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ. Για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και των αγροτών του νομού, καθημερινά, κλιμάκια του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ περιοδεύουν σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά. Τα λεωφορεία που έχουν δρομολογηθεί για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ξεκινούν το Σάββατο, στις 2 μ.μ., από το Δημαρχείο Βόλου.

Στα Τρίκαλα με εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς και τα χωριά του νομού προετοιμάζονται και οι Τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ και του ΠΑΣΥ για τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων κι αγροτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Αποφάσεις συμμετοχής πήραν ήδη το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η ΑΝΟΙΞΗ». Τα λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη αναχωρούν το Σάββατο, στις 3 μ.μ., από την κεντρική πλατεία Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ