Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Καλώς τον! «Ασπίδα προστασίας στις τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής στην Κύπρο προσφέρει προκλητικά ο Κόλιν Πάουελ» (Το θέμα στο «ΕΘΝΟΣ»).

Και πού είσαι ακόμα «Είναι απογοητευτικό να ακούς και να βλέπεις Ευρωπαίους με ευρύ ορίζοντα και προοδευτική σκέψη να... προσεύχονται για νίκη του Κέρι. Δυστυχώς, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αθωώνεται εσαεί ο ιμπεριαλισμός, με το συμπάθιο για τη λέξη» (Ο Γ. Τριάντης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Μία ευγενής συναλλαγή «Δεν υπάρχει απαγωγή στην υπόθεση αυτή. Πρόκειται για μια ευγενή συναλλαγή, στην οποία η ελληνική κυβέρνηση είναι "πνιγμένη" μέχρι το λαιμό (...) η μεταφορά του Οτσαλάν από την Ελλάδα στην Κένυα έγινε κατόπιν "υπόδειξης" του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Νικόλα Μπερνς προς τον τότε υπουργό Εξωτερικών Θόδωρο Πάγκαλο και στη συνέχεια CIA και ΜΙΤ οργάνωσαν κοινή επιχείρηση προκειμένου να "συλλάβουν" τον Οτσαλάν» (Απόσπασμα από το βιβλίο του Τούρκου δημοσιογράφου Μουράτ Γετκίν/ «ΕΣΠΡΕΣΟ»).

Θα αποδοθούν ποτέ; «Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ υπεξαιρούσαν κανονικά τα χρήματα που εδικαιούντο οι δήμοι τα οποία τους ανήκαν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για να τα διαθέσουν αλλιώς και για άλλους σκοπούς» (Δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών/ «ΑΠΟΦΑΣΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ