Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύσκεψη «Δημοκρατικής Συσπείρωσης»

Μια σημαντική σύσκεψη εργασίας διοργανώνει η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» σήμερα, Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9 & Σίνα). Μια σύσκεψη σε συνέχεια των προηγούμενων πρωτοβουλιών της ενάντια στον «ευρωτρομονόμο» και στους μηχανισμούς παρακολούθησης και καταγραφής της πολιτικής, συνδικαλιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας των πολιτών (προσφυγή για το «Ζέπελιν», κλπ.).

Θέμα - όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στη σχετική πρόσκληση - είναι η οργάνωση του αγώνα για: Την αποκαθήλωση των μηχανημάτων παρακολούθησης. Τον τερματισμό των μέτρων αστυνομοκρατίας. Το σταμάτημα της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας. Την κατάργηση των αντιδημοκρατικών νομοθετημάτων («ευρωτρομονόμος», Σένγκεν, κλπ.).

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί και αναμένεται να πάρουν μέρος όσοι συμπαρατάχτηκαν μαζί με τη «Δημοκρατική Συσπείρωση» στις τελευταίες δραστηριότητές της (προσφυγή κατά του «Ζέπελιν», αντίδραση για τις κάμερες, κλπ.), εκπρόσωποι μαζικών φορέων και προσωπικότητες της κοινωνικής ζωής της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ