Τρίτη 9 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο

Σε σχολές των ΤΕΙ

Ενα πενθήμερο πολύμορφων εκδηλώσεων, αφιερωμένων στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, πραγματοποιούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα ΤΕΙ. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων πραγματοποιούνται την Πέμπτη 11 Νοέμβρη οι παρακάτω συζητήσεις:

Στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Συντήρησης, με τίτλο: «Καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία: από τις απαγορεύσεις του χτες στις απαγορεύσεις του σήμερα».

Στο κτίριο Σαρακάκη, στις 2 μ.μ., με τίτλο: «Οι αγώνες της νεολαίας με το λαό έχουν αποτέλεσμα. Αφιέρωμα στον Τσε Γκεβάρα: ο επαναστάτης, ο γιατρός, ο αγώνας του».

Στο κεντρικό κτίριο του ΤΕΙ Αθήνας, οι οργανώσεις ΣΦΕΦ, ΣΔΟ, ΣΤΕΤΡΟΔ και ΣΕΥΠ της ΚΝΕ, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Πληροφορικής, με θέμα: «Τώρα όπως και τότε, η νεολαία και το σπουδαστικό κίνημα με την εργατική τάξη στην πάλη για τις σημερινές ανάγκες μας για μόρφωση, δουλιά, ζωή».

Στη ΣΔΟ Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 002, με τίτλο: «Το Πολυτεχνείο μάς δείχνει το δρόμο. Χαμένοι είναι οι αγώνες που δε γίνονται. Η πάλη λαού - σπουδαστών επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ».

Στη ΣΤΕΦ Πειραιά, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Χατζηνικολάου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, εκ μέρους της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης», με θέμα: «Ποιος και γιατί βαφτίζει τους αγώνες και τη συλλογική δράση παράνομους, το πραγματικό νόημα της δημοκρατίας κι ο αγώνας για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ