Τρίτη 23 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τη συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, αύριο Τετάρτη, στις 6.30μ.μ., στα γραφεία της, Αχαρνών 297.

-- Η Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Κόμματος, Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους, στον 1ο όροφο. Θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και δράση της Επιτροπής.

-- Η ΚΟ Βάδης - Βυρτεμβέργης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 86 χρόνων του Κόμματος, το Σάββατο 27/11, στις 7μ.μ., στην Turn - und Versammlungshalle Vaihingerstrasse 35, Mohringen, 70567 Stuttgart. θα μιλήσει ο Γ. Δελιγκάς, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Παιδείας Ιλίου του ΚΚΕ και οι μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Ο αγώνας της σοσιαλιστικής Κούβας για μόρφωση και διαπαιδαγώγηση της νεολαίας», την Κυριακή 28/11, στις 10.30π.μ., στο Πολιτιστικό Καφενείο του Δήμου Ιλίου. Θα μιλήσει εκπρόσωπος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας, θα παραστεί και θα χαιρετίσει η γραμματέας της πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ