Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Φοβεγόν!

«Υπενθυμίζεται ότι στελέχη και μέλη του ΚΚΕ υποστηρίζουν ότι στόχος του Κόμματος είναι η διαμόρφωση συνθηκών επανάστασης για τη λαϊκή εξουσία (...) οι "επαναστατικοί" προσανατολισμοί που επικρατούν στον Περισσό (...) κέντρισαν το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλου και προκάλεσαν την παρέμβασή του» (σχόλιο στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Κοινώς, τα κύτταρα βράζουν!

«Βλάβες στο ανθρώπινο DNA μπορεί να προκαλέσει η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων (...) καθώς τα ραδιοκύματα που εκπέμπουν προκαλούν αλλοιώσεις στα κύτταρα του σώματος, σύμφωνα με μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Πρόκειται για μελέτη που διενεργήθηκε από 12 ομάδες σε επτά χώρες. Η μελέτη έδειξε ότι η βλάβη στην αλυσίδα του DNA δεν αποκαθίσταται πάντα από το κύτταρο» (από το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

«Ηθική και εντιμότης»

«Ο εκατομμυριούχος Εντουάρ ντε Ρότσιλντ συμφώνησε στις αρχές του μήνα να γίνει έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ ο βασικός μέτοχος της αριστερής γαλλικής εφημερίδας "Λιμπερασιόν". Ο Διευθυντής της "Λιμπερασιόν" Σερζ Ζυλί επέμεινε πως η έλευση του Ρότσιλντ δε θα αλλάξει την αριστερή πολιτική θέση μιας εφημερίδας, της οποίας η επιρροή είναι πολύ μεγαλύτερη από την κυκλοφορία της. "Είμαστε μια εβραϊκή οικογένεια επιχειρηματιών αφοσιωμένων στην ηθική και την εντιμότητα", δηλώνει ο Ε. Ρότσιλντ. Και σπεύδει να υποσχεθεί πως δε θα κάνει καμία παρέμβαση στο περιεχόμενο της "Λιμπερασιόν" ιδιαίτερα όσον αφορά την κάλυψη της Μέσης Ανατολής» (από ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

«Επιχειρηματίας» 21 ετών!

«Η κυρία Φέι Γουόνγκ, μόλις 21 ετών, βρίσκεται στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια και κατά δήλωσή της σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εμφανίζεται να διευθύνει ένα μικρό κατάστημα κινέζικων ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης. Αν το κατάστημα ανήκει στην ίδια ή σε κάποιον άλλον και η ίδια είναι απλώς υπάλληλος, δεν έγινε δυνατόν να διευκρινιστεί. Οπως είπε ο Ελληνας φίλος της, είναι "λεπτό θέμα" και λίγο έλειψε η συζήτηση να κλείσει εκεί» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ