Παρασκευή 28 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραιτήσεις στελεχών του ΟΛΠ

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα στο κεντρικό κτίριο του ΟΛΠ, όπου ενημερώθηκε επίσημα από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Ι. Γιαννή, ότι προχτές στη 1 το μεσημέρι υπέβαλε την παραίτησή του, όπως και ο πρόεδρος κ. Γκιώνης. Οι παραιτήσεις είχαν διαρρεύσει από προχτές, όμως ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μ. Κεφαλογιάννης, δήλωνε απληροφόρητος...

Οι αιφνιδιαστικές παραιτήσεις αποτελούν ένα επιπλέον στοιχείο, που σηματοδοτεί τις αρνητικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στο πρώτο λιμάνι της χώρας. «Ηρθαν» 3 μέρες πριν από την αυριανή γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς θα παρθούν αποφάσεις σχετικές με την προώθηση της ιδιωτικοποίησης, τις ανατροπές που σχεδιάζονται στις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων και την αλλαγή χρήσης του μόλου της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, ώστε από επισκευαστική βάση, τμήμα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, να μετατραπεί σε χώρο υποδοχής αυτοκινήτων (καρ τέρμιναλ). Που σημαίνει συντριπτικό χτύπημα στη Ζώνη.

Ο Ι. Γιαννής δεν έδωσε ιδιαίτερες εξηγήσεις για την παραίτησή του, είπε ότι έγινε για λόγους ευθιξίας και τιμώντας την παρουσία της Γενικής Γραμματέα του Κόμματος στον ΟΛΠ της παρέδωσε ένα άλμπουμ με γκραβούρες από το λιμάνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ