Παρασκευή 4 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... ο συνεχιζόμενος εμπαιγμός

Κι αφού διαβάσατε το ιστορικό του ΛΑΦΚΑ, διαβάστε τώρα και τις προχτεσινές δηλώσεις και αντιδηλώσεις του Συντονιστή του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Τσούρα και του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγ. Αντώναρου, για να συμπληρώσετε την εικόνα της δικομματικής χοντρής κοροϊδίας.

Ο πρώτος δήλωσε: «Η πρωτοφανής μεθόδευση και ο εμπαιγμός εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων, στο θέμα του ΛΑΦΚΑ, απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι μόνο η λέξη "αναξιοπιστία" χαρακτηρίζει την πολιτική της ΝΔ. Οι Ελληνες συνειδητοποιούν καθημερινά, πως αυτή η κυβέρνηση διαμορφώνει συνθήκες όπου το κράτος όχι μόνο δε σέβεται τον πολίτη, αλλά αντίθετα και ανερυθρίαστα τον εξαπατά. Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να περιοριστεί στη δήθεν θυσία του κ. Γούλα. Οι ηθικοί αυτουργοί θα πρέπει να απολογηθούν στο λαό».

Και ο δεύτερος απάντησε: «Αντί το ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το ΛΑΦΚΑ από το 1998, όπως όφειλε, ψήφισε ειδικό νόμο για να συνεχιστεί η φορολόγηση των συνταξιούχων έως το 2007. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβαλε οριστικό τέλος σ' αυτή την κλοπή τον περασμένο Ιούλιο, προστατεύοντας τα συμφέροντα των συνταξιούχων. Τώρα στο ΠΑΣΟΚ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αυτοί που ξεδιάντροπα επί πολλά χρόνια όχι μόνο χαράτσωναν τους συνταξιούχους αλλά τους έδερναν και από πάνω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ