Παρασκευή 24 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κορυφώνεται η πολιτική εξόρμηση

Από πολιτική εξόρμηση του Κόμματος στην «ΠΥΡΚΑΛ»
Από πολιτική εξόρμηση του Κόμματος στην «ΠΥΡΚΑΛ»
Χωρίς ανάσα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα συνεχίζουν την πολιτική εξόρμηση υλοποιώντας ένα εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Στόχος μέσα από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα να αναδειχτεί η ανάγκη της αγωνιστικής ετοιμότητας, της συσπείρωσης και δράσης για την αποτροπή των κυβερνητικών αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων. Η ανάγκη αποφασιστικής καταδίκης των εταίρων του δικομματισμού και της πολιτικής τους που ωθεί τα λαϊκά στρώματα όλο και πιο βαθιά στην ανέχεια και ενίσχυσης του ΚΚΕ, ως προϋπόθεση για το άνοιγμα του δρόμου προς μια φιλολαϊκή κατεύθυνση. Μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

-- Τη Δευτέρα 27/6, στις 8μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση και συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και η ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/6, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Τετάρτη 29/6, στις 8.45μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Πλαστήρα, στην Καρδίτσα, θα μιλήσει ο Γ. Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - μονόδρομος για το λαό το Μέτωπο για τη λαϊκή εξουσία που προτείνει το ΚΚΕ», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/6, στις 8μ.μ., στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στα Χανιά. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 30/6, στις 8.30μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία της Ελασσόνας ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ