Σάββατο 25 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ολα καλά..!

Εγκληματική αδιαφορία για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο δείχνουν η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου. Στο Θριάσιο δεν υπάρχει τεχνικός ασφαλείας, δε γίνονται περιοδικές ιατρικές εξετάσεις των εργαζομένων, γίνονται χημειοθεραπείες χωρίς τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, ενώ το προσωπικό επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο από την υπερεντατικοποίηση της δουλιάς λόγω των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού.

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο κτίριο του νοσοκομείου υπάρχει επικίνδυνος αμίαντος. Οι εργαζόμενοι κατάφεραν με τις πιέσεις τους προς το υπουργείο Υγείας να δρομολογηθούν έργα απομάκρυνσής του. Ομως, η διοικήτρια του νοσοκομείου Μ. Καρά αρνήθηκε στο σωματείο εργαζομένων να τους ενημερώσει για τα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια των εργασιών μεταφοράς του επικίνδυνου αμίαντου, παραπέμπτοντάς τους στην... τεχνική υπηρεσία.

Και, μετά απ' αυτό - όπως καταγγέλλει η Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση (ΕΣΑΚ) στο νοσοκομείο - η Μ. Καρά παραχώρησε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, όπου ισχυρίζεται ότι λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων!

Δηλαδή, διοίκηση και κυβέρνηση εμπαίζουν και ανοιχτά τους εργαζόμενους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ