Σάββατο 25 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δράσης

Μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

-- Τη Δευτέρα 27/6, στις 8μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση και συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και η ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/6, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στην Υγεία και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟΒ Υγείας Καρδίτσας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 27 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στο «Μικρό Παλάτι». Θα μιλήσει ο Χρ. Χαλκιάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Το αγροτικό πρόβλημα, οι θέσεις των κομμάτων και η πρόταση του ΚΚΕ», διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, την Τρίτη 28 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Φρούριο Λάρισας. Στην εκδήλωση, εκτός από την εισήγηση που θα παρουσιαστεί, θα γίνουν και παρεμβάσεις από μέλη του Αγροτικού Τμήματος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 29/6, στις 8.45μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Πλαστήρα, στην Καρδίτσα, θα μιλήσει ο Γ. Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - μονόδρομος για το λαό το Μέτωπο για τη λαϊκή εξουσία που προτείνει το ΚΚΕ», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/6, στις 8μ.μ., στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στα Χανιά. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 30/6, στις 8.30μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία της Ελασσόνας ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ