Σάββατο 23 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμική παρουσία στα εργοστάσια

Πανεξόρμηση σε χώρους δουλιάς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πραγματοποιούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Χτες στη Θεσσαλονίκη στελέχη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν εξορμήσεις και περιοδείες σε Τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, κλπ.), σε εταιρίες πληροφορικής και βαφεία στην περιοχή της Τούμπας, στα εργοστάσια ΒΑΛΚΑΝ, ΒΙΑΜΥΛ, ΖΗΜΕΝΣ, ΕΛΒΟ, ΑΜΣΤΕΛ, σε βιοτεχνίες Χημικών στην ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο Λιμάνι, στα δύο εργοστάσια βιομηχανικών αερίων στη Σίνδο και σε δεκάδες γιαπιά.

Σήμερα και αύριο η εξόρμηση θα συνεχιστεί με περιοδείες στο χώρο του εμπορίου, στους δήμους και τα χωριά όλου του νομού. Και τη Δευτέρα τα στελέχη του ΠΑΜΕ θα περιοδεύσουν σε καπνεργοστάσια (SOCOTAB, κλπ.), σε κλωστοϋφαντουργικές επιχειρήσεις (ΦΙΕΡΑΤΕΞ κλπ.), στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων θα πάρουν τη θέση τους και οι καπνεργάτες της GREAT, που με τον ενωμένο και αποφασιστικό αγώνα τους κατάφεραν να πληρωθούν τις άδειες και τα επιδόματα που τους όφειλε η εργοδοσία. Οι καπνεργάτες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία και τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη καλούν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ και το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται, από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, οι προετοιμασίες στην Πελοπόννησο, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο, για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας. Στην Πάτρα, στελέχη του ΠΑΜΕ, περιόδευσαν χτες στον «Μανιατόπουλο», στη «Βιοσέν», στην «Ιντρακόμ», στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, σε οικοδομές και εργατικά συγκροτήματα. Στην Κόρινθο έγιναν περιοδείες στα εργοστάσια «Κάρτονπακ» και «Γενική Καλωδίων». Στην Καλαμάτα, κλιμάκια του ΠΑΜΕ περιόδευσαν στις υπηρεσίες του δήμου και σε σούπερ - μάρκετ. Στον Πύργο περιόδευσαν στο εργοτάξιο «Δόξα», στη ΔΕΗ, στα κεραμοποιεία «Αριστειδόπουλος» και «Παρασκευόπουλος». Στην Τρίπολη, έγιναν εξορμήσεις στον ΟΤΕ, στο ΙΚΑ, στο Ταχυδρομείο, στη Νομαρχία και στο Αργος οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ περιόδευσαν στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, σε οικοδομές, καθώς και σε σούπερ - μάρκετ. Στη Ζάκυνθο, εξορμήσεις έγιναν σε σούπερ - μάρκετ και στο Σύνδεσμο Καθαριότητας του δήμου και στην Κεφαλονιά έγιναν εξορμήσεις σε ιχθυοτροφεία και σούπερ - μάρκετ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγωνιστικό «παρών» σε όλες τις πόλεις (2011-12-02 00:00:00.0)
Περιοδείες στους χώρους δουλιάς (2005-09-08 00:00:00.0)
Να «νεκρώσουν» τα πάντα (2005-05-10 00:00:00.0)
Το μήνυμα της απεργίας φτάνει παντού (2005-05-07 00:00:00.0)
Σε αγωνιστικό αναβρασμό (2005-05-07 00:00:00.0)
Συλλαλητήρια σε Στερεά - Εύβοια (2004-11-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ