Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Επίκαιρες σκέψεις

1. Για πάντα ψεύτης ο Καραμανλής, θα ανέβει στο βήμα της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να θεμελιώσει ακόμη μία φορά την υπόθεσή του στο τίποτα.

2. Αλλο Ασσασσίνοι και άλλο κρετίνοι. Ο δυστυχής Γιωργάκης του ΠΑΣΟΚ, λόγω ιστορικής ημιμάθειας, έμπλεξε τον παππού του, γνωστό ως Γέρο της Δημοκρατίας, με τον Γέρο του Βουνού, τον περίφημο αρχηγό των Ασσασσίνων της Ανατολής, Χασάν μπεν Σαμπάχ. Ακολουθώντας την προτροπή του τελευταίου: «Τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται», διέλυσε μια νεολαία που δεν υπήρχε, για να δημιουργήσει μια άλλη που δεν υπάρχει! Η τρύπα αυτή στο νερό του ΠΑΣΟΚ ήταν μια ακόμη πράξη γελοιότητας του Γιωργάκη που, αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα διαπρέψει ως μια κωμική γραφική περσόνα!

3. Το χοιροστάσιο που αποκαλούν κατασκήνωση εθνικιστών οι εγχώριοι φασίστες βρίσκει τους δικούς μας και ξένους νεοναζί μέλι - γάλα πέριξ του Μελιγαλά... Η αξιοθρήνητη εμφάνισή τους με ρόπαλα και ασπίδες που φέρουν φαλλικά σύμβολα και διαφημίζουν τη «Χρυσή Αυγή», γνωστή οργάνωση για τα μπάζα, προς ώρας προκαλούν γέλιο. Οσο για τους ξένους νεοναζί, που πρόσφατα για τρίτη φορά έβαλαν φωτιά και έκαψαν ανθρώπους σε πολυκατοικίες μεταναστών στο Παρίσι, όταν βρεθούν στη χώρα μας ας προσέξουν: εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε!


του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ