Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο Παπουτσής στα ... όπλα!

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως συναίνεση σε μια πολιτική παράδοσης των όπλων, μειωμένων προσδοκιών για τη χώρα και τον ελληνισμό και χαμένων ευκαιριών»!

*

Ωρέ! Ποιο παλικάρι τα είπε τούτα; Ποιος «Κολοκοτρώνης» σήκωσε «τ' άρματα» να σώσει τον τόπο από τους «Εφιάλτες» και τους «προσκυνημένους»; Κρατηθείτε: Ο Χρήστος ο Παπουτσής είναι ο νέος «Παπαφλέσσας» του Εθνους! Τα λόγια του, αυτό το ηφαίστειο πατριωτισμού, ειπώθηκαν χτες, στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.

Εκεί, δηλαδή, που το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ, συναινετικά και δικομματικά (ο ΣΥΝ «παραβρίσκεται και χαιρετίζει» από τα ...«αριστερά»), συναποφασίζουν να στέλνουν Ελληνες φαντάρους από Κόσσοβο μέχρι Αφγανιστάν, να υπηρετούν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, να χορεύουν ζεϊμπεκιές και να κάνουν κουμπαριές με το κατεστημένο της Αγκυρας.

Εκεί γεννήθηκε τούτος ο νέος «Νικηταράς»! Ο ...Παπουτσής!

Και προσοχή: Μην κάνετε το λάθος να του πείτε για τους S-300, τη συμφωνία της Μαδρίτης, το Ελσίνκι, τον Οτσαλάν και όλα τα υπόλοιπα «ανδραγαθήματα» του ΠΑΣΟΚ. Πού να ξέρει ο άνθρωπος. Κείνο τον καιρό ήταν «απλώς» επίτροπος στην ΕΕ, υπουργός, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και ανώτατο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη. «Απλώς»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ