Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Nazi Israel

1. Αρχισαν πάλι οι βομβαρδισμοί στη Γάζα. Το Ισραήλ δεν μπορεί να ξεφύγει από τη φύση του. Αντιθέτως, θωρεί παρά φύση κάθε προσπάθεια ειρήνευσης στην περιοχή. Πιστεύοντας πως λειτουργούν στο όνομα μιας υπερούσιας αποστολής, οι Σιωνιστές αναστατώνονται κάθε φορά που ανακαλύπτουν ότι κυκλοφορούν ακόμα ζωντανοί οι Παλαιστίνιοι.

2. Το σκάνδαλο που διαπερνά τη ζωή τους και τους ξεπερνά, αφήνοντας τον Σαρόν αποκαμωμένο, είναι η διαρκής αντίσταση των Παλαιστινίων.

3. Στις συναγωγές μελετούν ξανά και ξανά τις γραφές και απορούν γατί ο θεός αργεί να εκδικηθεί, αφού όλα είναι δικό του σχέδιο.

4. Ποτέ άλλοτε κράτος δεν αντέγραψε και δεν αφομοίωσε τόσο καλά όσο το Ισραήλ τις πρακτικές του Γ' Ράιχ. Τι άλλο είναι το τείχος που έχτισαν, εκτός από μια αρχή για ένα άλλο Αουσβιτς με Παλαιστινίους; Ολοκαύτωμα δεν ονειρεύονται όλα αυτά τα χρόνια οι Σιωνιστές για να ξεμπερδεύουν; Ακόμα και η αντιπολίτευσή τους φωνάζει αυτές τις μέρες εναντίον της αποχώρησης των εποίκων.

5. Το Ισραήλ είναι επικίνδυνο, όπως ακριβώς ο Χίτλερ την εποχή της ανόδου του, με ένα ακόμη πλεονέκτημα υπέρ του, ότι αποτελεί το άλλοθι του ιμπεριαλισμού. Η Ιστορία είναι ανελέητη στην επανάληψη, κι εμείς φαινόμαστε απαθείς και ανόητοι μπροστά στο κακό που ξετυλίγεται.


Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ