Τρίτη 18 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις μπροστά στη Συνδιάσκεψη

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για τη Νεολαία που διοργανώνει το ΚΚΕ, γίνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

- Σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Αθήνας διοργανώνει συζήτηση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου - πρώην εκλογικό κέντρο). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με συνδικαλιστές και νέους εργαζόμενους, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο, Τετάρτη, στις 12.30, στο αμφιθέατρο Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας διοργανώνεται εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για τη νεολαία». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τασούλας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Τη Δευτέρα 24 Οκτώβρη η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση για τα προβλήματα των ΑμΕΑ και των οικογενειών τους. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ν.Κοζάνης.

- Την Τρίτη, 25 Οκτώβρη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 31, του ΤΕΙ Καλαμάτας διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της Νεολαίας, η στήριξη της ΚΝΕ». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ