Τρίτη 25 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Συν - υπονομευτές των εκλογών

Την προσπάθεια συνδικαλιστών - που πρόσκεινται στο ΣΥΝ και έχουν την πλειοψηφία στο Σωματείο Οδηγών - να εμποδίσουν τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος στις εκλογές του Συνδικάτου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ του κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Παραγωγής και Διακίνησης Τυποποιημένων Προϊόντων Γάλακτος, Ποτών και Τροφίμων. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση - καταγγελία: «Το Σωματείο Οδηγών, που πρόσκειται στο Συνασπισμό, σιγοντάρει την εργοδοσία και χέρι χέρι μαζί της, περιοδεύει σε εργοστασιακούς χώρους, καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου σε αποχή από τις εκλογές».

Οι μεθοδεύσεις «εργοδοσίας και ξεπουλημένων συνδικαλιστών», σημειώνει το Συνδικάτο, φανερώνουν «πόσο τους ενοχλεί η ταξική ενότητα του κλάδου». Πανικοβάλλονται «μπροστά στη δυνατότητα συσπείρωσης» των εργαζομένων του κλάδου και προσπαθούν να ανακόψουν αυτή την προοπτική, «να αποδυναμώσουν τη συμμετοχή, τη συσπείρωση στο Συνδικάτο».

Το ΔΣ του Συνδικάτου καλεί τους εργαζόμενους να τους γυρίσουν την πλάτη, να πάρουν όλοι μέρος στις εκλογές - που συνεχίζονται - «για ένα μαζικό ταξικό συνδικάτο όπλο στα χέρια των εργαζομένων». Οι εκλογές συνεχίζονται σήμερα και αύριο (ώρες ψηφοφορίας 11 π.μ. έως 6.30 μ.μ) στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48Β, 3ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ