Τρίτη 25 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
Πρωτιά και αυτοδυναμία για την «Ταξική Ενότητα»

Πρώτη δύναμη και με αυτοδυναμία αναδείχτηκε η παράταξη της «Ταξικής Ενότητας» στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο της Αρτας. Στο αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών αποτυπώθηκε η εμπιστοσύνη των εργαζόμενων στις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις και στην πρωτοπόρα δράση τους για τη συσπείρωση δυνάμεων, την οργάνωση των μεγάλων και μικρών εργατικών αγώνων στους χώρους δουλιάς της περιοχής.

Σε σύνολο 131 ψηφισάντων (108 από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία) οι ταξικές δυνάμεις έλαβαν 70 ψήφους και εκλέγουν 7 αντιπροσώπους στην 11μελή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, αυξάνοντας τις ψήφους κατά 32 και τους συμμετέχοντες στην νέα διοίκηση κατά τρεις.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν: ΠΑΣΚΕ 31 ψήφους από 38 και εκλέγει τρεις εκπροσώπους. Η «Αυτόνομη Παρέμβαση» έλαβε 14 ψήφους από 15 και εκλέγει ένα αντιπρόσωπο στην νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρτας μειώνοντας κατά μία έδρα τις δυνάμεις της. Αντίστοιχα η ΔΑΚΕ έλαβε 9 ψήφους, μια ανεξάρτητη παράταξη 6, ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ