Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αποφασιστικότητα να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες

Το 31,72% του πανελλαδικού πλάνου έχει καλυφθεί με το τέλος της δεύτερης βδομάδας της οικονομικής εξόρμησης

Τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, με την ένταση των ρυθμών δουλιάς και τη μαζικοποίηση του ανοίγματος για την οικονομική εξόρμηση, αναδεικνύουν τα αποτελέσματα της κάλυψης των πλάνων. Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της οικονομικής εξόρμησης, το πανελλαδικό πλάνο του Κόμματος έχει καλυφτεί σε ποσοστό 31,72%.

Η κάλυψη των πλάνων των οργανώσεων δείχνει τη σταθερά ανοδική δράση για την οικονομική εξόρμηση, που ωστόσο πρέπει να ενταθεί, προκειμένου να σημειωθεί η κάλυψη εκείνη που θα φέρει τις οργανώσεις πιο κοντά στο στόχο της υπερκάλυψης των πλάνων τους. Τα αποτελέσματα των πρώτων οργανώσεων, που προσέγγισαν ή ξεπέρασαν τους στόχους που είχαν θέσει για την εβδομάδα που πέρασε, αναδεικνύουν τις δυνατότητες και μεταδίδουν αισιοδοξία για ανάλογα αποτελέσματα από το σύνολο των οργανώσεων. Ταυτόχρονα, επιβάλλουν ένταση των ρυθμών δουλιάς και εξοπλισμό με μεγάλη αποφασιστικότητα, ώστε οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος να απευθυνθούν ακόμα πιο πλατιά, ακόμα πιο μαζικά.

Στον πίνακα που παραθέτουμε φαίνεται η κάλυψη των πλάνων των Οργανώσεων Περιοχής του ΚΚΕ. Επίσης, η ΚΝΕ κάλυψε το 21,50% του πλάνου της. Ακόμα, η Αχτίδα Καλλιτεχνών κάλυψε το 35,70% του πλάνου της, η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» το 17,97% και η ΚΟΒ «902» το 17,50%.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ